Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кой го не беше срам да ме събуди в неделя в 8, да му търся чарколяк и после никакъв да не се обади
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
      кой го не беше срам да ме събуди в неделя в 8, да му търся чарколяк и после никакъв да не се обади
      Е ти му звънни и го питай направо
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• аз зор нямам
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Тей е
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ем понеже ме е срам да си пусна и аз темичка между гоуемите тунинг проекти, пак тук ще си се похваля какво си монтирах днес...
            Имах съмнения, че ще е само за фасон ефекта, но се оказа, че има разни приятни ефекти от желязото....особено ако живееш в държавата на кръговите...
            Attached Files
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              Ем понеже ме е срам да си пусна и аз темичка между гоуемите тунинг проекти, пак тук ще си се похваля какво си монтирах днес...
              Имах съмнения, че ще е само за фасон ефекта, но се оказа, че има разни приятни ефекти от желязото....особено ако живееш в държавата на кръговите...
              А тей да почерпиш
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Да ти е честит новия винкел

Comment

• Хаха, мерси...между другото е очудващо лек.... 2-3кг...

А в Петък ми предстои 2500км с каручката....ем ми се кара, ем по едно време става бая досадно, a и ще е яко пълна...
                  а след 3 седмици обратно....и след 3 седмици после пак обратно.... общо 7500....

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Хаха, мерси...между другото е очудващо лек.... 2-3кг...

А в Петък ми предстои 2500км с каручката....ем ми се кара, ем по едно време става бая досадно, a и ще е яко пълна...
                    а след 3 седмици обратно....и след 3 седмици после пак обратно.... общо 7500....
                    доста добре изглежда ,
                    честито колега
                    155 осем хиляди клапана 16 вериги
                    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Хаха, мерси...между другото е очудващо лек.... 2-3кг...

Ми ти масло ще трябва да сменяш бреее
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ако беше само в България тоя път, и носачи
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

• Всъщност днес се замислих, че ние не заслужаваме хубави пътища....ако не са пълни с дупки, всеки кара с газта до долу по тях...
                          Ето, например, моята улица я направиха преди 4-5 години от-до...в резултат на това няма кьорава дупчица по нея....познайте....всичките селяци от квартала задължително поне веднъж на ден трябва да минат от тук с всичката газ...

OEM & Ventura Garage

Comment

• Баси майката, прав си!
                            Всеки вика само ей сега да дойде главната и гледай какво го правя...
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ИБАСИ колко прости хора има.....ми и ги пускат по телевизията даже.....
                              И като цяло телевизията е под всякаква критика.....

OEM & Ventura Garage

Comment

• Приключих 1 година и 2 месечна връзка , и на всичкото отгоре ми изгърмяха пиксели на лаптопа , който е само на 6 месеца
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Working...
                                X